Hart voor Veenendaal

 
Aantal lessen:        1 les
Datum:   29 mei 2024
Tijd:   9.30 - 12.30
Locatie:   Panorama
De Tinneweide 144a
3901 KM Veenendaal
Docent:   Martine Floor-Bron i.s.m. Win Win Café
Deelnamekosten:   Gratis
Max aantal deelnemers   10

 

INHOUD WORKSHOP
Deze workshop ‘In the picture met Social Media’ is voor vrijwilligers die zichzelf of hun organisatie goed of beter onder de aandacht willen brengen via social media. Want één ding is zeker; via social media vergroot je je netwerk en dat kan handig zijn als je als vrijwilliger bijvoorbeeld op zoek bent naar een betaalde baan, of als je met jouw vrijwilligersorganisatie een grotere doelgroep wilt bereiken, vrijwilligers wilt werven, een activiteit onder de aandacht wilt brengen etc.  

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest; deze social media komen allemaal aan bod. Je leert onder andere over de onderlinge verschillen; waar je ze het beste voor kunt inzetten; wat de voor- en de nadelen van elk van deze social media zijn en wat je moet doen om in beeld te komen en te blijven. Een praktische workshop vol tips, trucs en inspiratie!  

De workshop bestaat uit een dagdeel van drie uur. Het is handig (niet vereist) als JE al een account hebt bij een of meer social mediavarianten (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest). Voorkennis is niet vereist. 

N.B. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het verder belangrijk dat je zelf een laptop, smartphone of tablet meeneemt (met verlengsnoer!).  

Docent  Martine Floor-Bron
De workshop wordt gegeven door Martine Floor-Bron, in samenwerking met het Win Win Café. Martine verzorgt regelmatig workshops op het gebied van social media voor het Win Win Café. Martine is trainer op het gebied van communicatie, timemanagement en social media in haar eigen onderneming Mbee. 
 

Ik ben op zoek naar

Ik zoek ondersteuning

Ik heb een idee