Alt tekst
  • Veens

   Veens Welzijn heeft Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

   Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich namens Veens Welzijn dagelijks of wekelijks in voor een ander in Veenendaal. ‘Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers maken vele activiteiten mogelijk en ze verbinden mensen met elkaar. Ze zetten zich samen met beroepskrachten in voor het welzijn van Veenendalers. Daarom vinden we het belangrijk om zaken rondom vrijwilligerswerk goed en voor iedereen op dezelfde manier te regelen’, aldus Janneke van der Velde, vrijwilligerscoördinator Veens Welzijn.

   Lees meer
  • Wijziging

   Wijziging openingstijden VIP gemeentehuis

   Di 31 oktober gesloten vanwege training. Do 30 november gesloten vanwege training. Tot ziens bij het Veens Informatie Punt!

   Lees meer
  • John

   John Hegenbart Innovatieprijs 2023

   John: ‘Dit jaar mag ik voor het eerst mijn prijs uitreiken aan een Veenendaler of groep inwoners met een goed idee om het geluk en welzijn van stadsgenoten te vergroten. Een vernieuwend idee moet het zijn. Mensen weten vaak zelf wel wat er nodig is. De beste ideeën liggen op straat. Je moet ze alleen zien, horen en oprapen. Ik daag Veenendalers uit om mij hun ideeën te vertellen.

   Lees meer
  • Elke

   Elke maandag Samen Sterk

   Samen Sterk is elke maandag om 9:30u in 't Turfke, Zonnebloemstraat 1. Kom je ook?

   Lees meer
  • Beursvloer

   Beursvloer Veenendaal

   Op dit maatschappelijke evenement ontmoet je bedrijven uit Veenendaal die hun kennis, handjes en materialen beschikbaar stellen om jouw organisatie verder te helpen. 

   Lees meer
  • Veens

   Veens Informatiepunt

   Elke donderdag van 13.30 tot 15.00 houden de wijkcoaches Erwin Pastoor en Lorraine van der Kuij voor de wijken West en Zuidwest het Veens Informatie Punt (VIP, voorheen de voordeur) in het wijkhuis op het Bruïneplein. Heeft u een vraag, een probleem, zorgen, of heeft u advies nodig? Dan kunt u binnenlopen! De wijkcoaches staan u graag te woord in het wijkhuis aan de W.C. Beeremansstraat 2 Veenendaal

   Lees meer

  Ik ben op zoek naar

  Ik zoek ondersteuning

  Ik heb een idee