Alt tekst
 • Vacature voor 2 enthousiaste Jongerenwerkers

  Medewerkers van Veens Welzijn zetten zich met hart en ziel in voor het welzijn en geluk van alle Veenendalers. Wij zijn er voor iedereen die mee wil doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig heeft. Wij bieden ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen, zo ook van jongeren. In Veenendaal zorgen we goed voor elkaar! Wil jij hier ook aan bijdragen? Voor het team Jong Veens zoeken wij 2 nieuwe enthousiaste Jongerenwerkers, met affiniteit met meidenwerk en met jongeren in de leeftijd van 10-12 jaar.

  Lees meer
 • 28 mei: Beursvloertraining

  Op 28 mei vindt de Beursvloertraining plaats. Deelname is gratis. In deze training leer je alles over het Beursvloerevenement, gaan we aan de slag met het schrijven van goede hulpvragen, denken we samen na over leuke tegenprestaties en oefenen we jouw pitch. Deelname aan de training is gratis.

  Lees meer
 • 13 juni Netwerkbijeenkomst: Jouw plan op 1 A4

  Op 13 juni vindt een netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door Maatschappelijk Netwerk Veenendaal. Anthea van de Berg komt de workshop 'Jouw plan op 1 A4' verzorgen. In deze workshop gaat zij ons leren hoe we onze plannen op een efficiënte manier op 1 A4 krijgen. Denk aan het jaarplan, een projectplan of een communicatieplan.

  Lees meer
 • Eindrapport Actieonderzoek Jong Veens

  Jong Veens heeft van eind 2021 tot begin 2023 een onderzoekstraject doorlopen onder begeleiding van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). De onderzoeksvraag was: Welke kansen liggen er in de samenwerking met partners rondom het activeren van jongeren? In het eindrapport is te lezen welke stappen zijn gezet en tot welke resultaten dat heeft geleid. Een concreet resultaat is het Panelgesprek rondom jongeren, waarvoor samen met het team een werkwijze is opgesteld.

  Lees meer
 • VRIJWILLIGERSACADEMIE - Workshop Kinder-Schminken

  Een groep enthousiaste vrijwilligers nam op 24 oktober deel aan de workshop Kinder-Schminken in het Ontmoetingshuis. Ook deze keer was het weer een groot succes. De docent Ferwa geeft een goede uitleg, vertelt enthousiast en geeft praktische tips.

  Lees meer
 • Veens Welzijn heeft Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

  Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich namens Veens Welzijn dagelijks of wekelijks in voor een ander in Veenendaal. ‘Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers maken vele activiteiten mogelijk en ze verbinden mensen met elkaar. Ze zetten zich samen met beroepskrachten in voor het welzijn van Veenendalers. Daarom vinden we het belangrijk om zaken rondom vrijwilligerswerk goed en voor iedereen op dezelfde manier te regelen’, aldus Janneke van der Velde, vrijwilligerscoördinator Veens Welzijn.

  Lees meer

Ik ben op zoek naar