Alt tekst
 • 15 oktober: Beursvloer Veenendaal

  Op dinsdag 15 oktober 2024 vindt de Beursvloer Veenendaal plaats. Hiervoor zoeken Veenendaalse bedrijven met een aanbod van kennis, handjes, materialen en netwerk, maatschappelijke organisaties uit Veenendaal met een hulpvraag. Hoe eerder de Beursvloer jouw hulpvragen in kaart heeft, hoe beter zij geschikte bedrijven kunnen werven.

  Lees meer
 • John Hegenbart Innovatieprijs

  Veens Welzijn en John Hegenbart nodigen inwoners en organisaties uit om met een vernieuwend idee te komen ter bevordering van het geluk & welzijn van Veenendalers: erop gericht dat mensen elkaar ontmoeten, dichter bij elkaar brengt en mee laat doen om zo voor een hechtere samenleving te zorgen. De winnaar van de John Hegenbart Innovatieprijs krijgt maximaal €1500,- om het idee in de praktijk te brengen.

  Lees meer
 • Vacature voor 2 enthousiaste Jongerenwerkers

  Medewerkers van Veens Welzijn zetten zich met hart en ziel in voor het welzijn en geluk van alle Veenendalers. Wij zijn er voor iedereen die mee wil doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig heeft. Wij bieden ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen, zo ook van jongeren. In Veenendaal zorgen we goed voor elkaar! Wil jij hier ook aan bijdragen? Voor het team Jong Veens zoeken wij 2 nieuwe enthousiaste Jongerenwerkers, met affiniteit met meidenwerk en met jongeren in de leeftijd van 10-12 jaar.

  Lees meer
 • 28 mei: Beursvloertraining

  Op 28 mei vindt de Beursvloertraining plaats. Deelname is gratis. In deze training leer je alles over het Beursvloerevenement, gaan we aan de slag met het schrijven van goede hulpvragen, denken we samen na over leuke tegenprestaties en oefenen we jouw pitch. Deelname aan de training is gratis.

  Lees meer
 • 13 juni Netwerkbijeenkomst: Jouw plan op 1 A4

  Op 13 juni vindt een netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door Maatschappelijk Netwerk Veenendaal. Anthea van de Berg komt de workshop 'Jouw plan op 1 A4' verzorgen. In deze workshop gaat zij ons leren hoe we onze plannen op een efficiënte manier op 1 A4 krijgen. Denk aan het jaarplan, een projectplan of een communicatieplan.

  Lees meer
 • Eindrapport Actieonderzoek Jong Veens

  Jong Veens heeft van eind 2021 tot begin 2023 een onderzoekstraject doorlopen onder begeleiding van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). De onderzoeksvraag was: Welke kansen liggen er in de samenwerking met partners rondom het activeren van jongeren? In het eindrapport is te lezen welke stappen zijn gezet en tot welke resultaten dat heeft geleid. Een concreet resultaat is het Panelgesprek rondom jongeren, waarvoor samen met het team een werkwijze is opgesteld.

  Lees meer

Ik ben op zoek naar