Alt tekst
 • Eindrapport Actieonderzoek Jong Veens

  Jong Veens heeft van eind 2021 tot begin 2023 een onderzoekstraject doorlopen onder begeleiding van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). De onderzoeksvraag was: Welke kansen liggen er in de samenwerking met partners rondom het activeren van jongeren? In het eindrapport is te lezen welke stappen zijn gezet en tot welke resultaten dat heeft geleid. Een concreet resultaat is het Panelgesprek rondom jongeren, waarvoor samen met het team een werkwijze is opgesteld.

  Lees meer
 • VRIJWILLIGERSACADEMIE - Workshop Kinder-Schminken

  Een groep enthousiaste vrijwilligers nam op 24 oktober deel aan de workshop Kinder-Schminken in het Ontmoetingshuis. Ook deze keer was het weer een groot succes. De docent Ferwa geeft een goede uitleg, vertelt enthousiast en geeft praktische tips.

  Lees meer
 • Veens Welzijn heeft Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

  Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich namens Veens Welzijn dagelijks of wekelijks in voor een ander in Veenendaal. ‘Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers maken vele activiteiten mogelijk en ze verbinden mensen met elkaar. Ze zetten zich samen met beroepskrachten in voor het welzijn van Veenendalers. Daarom vinden we het belangrijk om zaken rondom vrijwilligerswerk goed en voor iedereen op dezelfde manier te regelen’, aldus Janneke van der Velde, vrijwilligerscoördinator Veens Welzijn.

  Lees meer
 • Veens Welzijn actief in de ‘Week tegen Eenzaamheid’

  Dé eenzaamheid oplossen kan niemand, maar íemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. Samen zijn we één tegen eenzaamheid. Doe jij mee? Veens Welzijn organiseert in de 'Week tegen Eenzaamheid' vier extra activiteiten. Lees snel verder...

  Lees meer
 • John Hegenbart Innovatieprijs 2023

  John: ‘Dit jaar mag ik voor het eerst mijn prijs uitreiken aan een Veenendaler of groep inwoners met een goed idee om het geluk en welzijn van stadsgenoten te vergroten. Een vernieuwend idee moet het zijn. Mensen weten vaak zelf wel wat er nodig is. De beste ideeën liggen op straat. Je moet ze alleen zien, horen en oprapen. Ik daag Veenendalers uit om mij hun ideeën te vertellen.

  Lees meer
 • Elke maandag Samen Sterk

  Samen Sterk is elke maandag om 9:30u in 't Turfke, Zonnebloemstraat 1. Kom je ook?

  Lees meer

Ik ben op zoek naar

Ik zoek ondersteuning

Ik heb een idee