Hart voor Veenendaal

Heeft u ook hart voor Veenendaal?

In Veenendaal zorgen we goed voor elkaar. Veens Welzijn zet zich met hart en ziel in voor het welzijn en geluk van alle Veenendalers. Wilt u met uw organisatie laten zien dat ook u hart voor Veenendaal heeft?

U bent en blijft ondernemer. U wilt uw bedrijf graag op een positieve manier laten zien en tegelijkertijd iets betekenisvol doen voor een ander. Veens Welzijn biedt verschillende manieren om invulling te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Sponsor bijvoorbeeld de +Bus met een bedrijfssticker op de zijkant van de bus. Of verbindt uw organisatienaam aan een van de vele activiteiten die Veens Welzijn samen met zo'n 450 vrijwilligers organiseert. De wekelijkse kookclub in Plein Zuid, de jongerenavond in 't Turfke, ouderengym in de Duivenwal, de dolle creatieve vrijdagochtend in het Ontmoetingshuis Er is vast een activiteit die bij u past. 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld ons jongerenwerk te ondersteunen. Of de mantelzorgers in Veenendaal. Misschien heeft uw organisatie een interessante stageplaats te bieden. Of wilt u met uw team een middag vrijwilligerswerk in Veenendaal doen. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: info@veens-welzijn.nl - T 0318 791050

.

Ik ben op zoek naar