Hart voor Veenendaal

Vrijwilligerswerk doen

In Veenendaal zorgen we goed voor elkaar. Alleen al bij Veens Welzijn zetten zo'n 450 vrijwilligers zich in voor een ander. Vrijwilligerswerk is dé manier om andere mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten. Je helpt een ander op een manier die bij jou past. Vrijwilligerswerk is gezond, leuk en een onmisbaar onderdeel van de maatschappij.

Wil jij je ook inzetten voor een ander? We zijn op zoek naar jou! Klik hier voor meer informatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

U bent en blijft ondernemer. U wilt uw bedrijf graag op een positieve manier laten zien en tegelijkertijd iets betekenisvol doen voor een ander. Veens Welzijn biedt verschillende manieren om invulling te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Sponsor bijvoorbeeld de +Bus met een bedrijfssticker op de zijkant van de bus. Of verbindt uw organisatienaam aan een van de vele activiteiten die Veens Welzijn samen met zo'n 450 vrijwilligers organiseert. De wekelijkse kookclub in Plein Zuid, de jongerenavond in 't Turfke, ouderengym in de Duivenwal, de dolle creatieve vrijdagochtend in het Ontmoetingshuis Er is vast een activiteit die bij u past. 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld ons jongerenwerk te ondersteunen. Of de mantelzorgers in Veenendaal. Misschien heeft uw organisatie een interessante stageplaats te bieden. Of wilt u met uw team een middag vrijwilligerswerk in Veenendaal doen. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: info@veens-welzijn.nl - T 0318 791050

Ik ben op zoek naar