Hart voor Veenendaal
 • Maatje achter de voordeur

  Maatje achter de voordeur

  Maatje achter de voordeur is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.Heb jij een relatie gehad waarin jij en/of je partner regelmatig over elkaars grenzen gingen? Vind je het moeilijk om op jezelf en op anderen te vertrouwen? Ben jij eraan toe om nieuwe en positieve ervaringen op te doen?

  Lees meer
 • Hulp van een vrijwilliger

  Hulp van een vrijwilliger

  Heeft u een hulpvraag? Misschien kan een vrijwilliger u helpen. Kan de hulpvraag niet door uzelf of iemand uit uw netwerk opgepakt, dan kunt u binnen Veenendaal terecht bij Hulplijn Veenendaal.

  Lees meer
 • +Bus

  +Bus

  Met de +Bus zorgt Veens Welzijn ervoor dat iedereen zo goed mogelijk mee kan (blijven) doen. Een elektrische bus en personenauto maken vervoer in Veenendaal mogelijk voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen.

  Lees meer
 • Veens Informatie Punt

  Veens Informatie Punt

  Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die je bezighouden. Of je nu een vraag hebt over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest.

  Lees meer
 • Mantelzorg

  Mantelzorg

  Mantelzorgers zorgen onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving.

  Lees meer
 • Buurtbemiddeling

  Buurtbemiddeling

  We leven in Veenendaal dicht bij elkaar. Dat is fijn! Want buren of iemand om een praatje mee te maken, zijn altijd dichtbij. Maar soms loopt het contact met je buren niet zo prettig. Buurtbemiddeling biedt uitkomst!

  Lees meer
 • Samen Sterk

  Samen Sterk

  Ervaar je problemen in je dagelijks leven? Werk samen met anderen aan oplossingen en voel je weer sterker!

  Lees meer

Ik ben op zoek naar