Hart voor Veenendaal

Wil je ons bezoeken of heb je een vraag? Veens Welzijn is altijd dichtbij. Je vindt ons in iedere wijk in Veenendaal. Je kunt op werkdagen tussen 09.00-12.30 uur in het gemeentehuis terecht. Ook kun je ons bellen of mailen via: T 0318-791050 of info@veens-welzijn.nl
Voel je welkom bij Veens Welzijn!

Wil je een ruimte huren? Op zoek naar een locatie met een uitnodigende uitstraling voor een vergadering, training, activiteit, productpresentatie of personeelsbijeenkomst? Veens Welzijn verhuurt 7 buurthuizen in Veenendaal die multifunctionele ruimten bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Je ondersteunt zo het behoud van de 'buurthuizen' en draagt bij aan de sociale participatie in de wijken.

Huurprijzen
De prijzen van de ruimtes in de wijkcentra van Veens Welzijn zijn gebaseerd op de hoeveelheid personen die per ruimte maximaal aanwezig kunnen zijn. Daarnaast is rekening gehouden met faciliteiten zoals de aanwezigheid van een keuken of bar. Huurtarieven worden berekend per dagdeel.  
 
Maatschappelijk tarief of regulier tarief  
U kunt huren tegen het maatschappelijk tarief wanneer: uw activiteit bijdraagt aan de participatie van bewoners van Veenendaal én uw organisatie een non-profit organisatie of vrijwilligersinitiatief is.  

  • Bekijk de tarieven per locatie

    Meer informatie: U kunt ons mailen verhuur@veens-welzijn.nl of het contactformulier invullen. Op dinsdag- en donderdagmiddag is de verhuurbalie van 13.30-16.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0318-791 056.

 

Ik ben op zoek naar