Hart voor Veenendaal

Veens Welzijn draagt vrijwilligerswerk in Veenendaal een warm hart toe. Het is mooi om samen voor elkaar te zorgen en elkaar te helpen daar waar dat nodig is. 

Dit kan bij iemand thuis, bijvoorbeeld hulp bieden bij het doen van een boodschap, bij het invullen van formulieren om een toeslag aan te vragen, maar het kan ook een helpende hand in de tuin zijn, of dat bezoekje waar al zo lang naar wordt uitgekeken. Naast Veens Welzijn werken ook heel veel andere organisaties met vrijwilligers. Denk aan het Rode Kruis, Stichting Buitenzorg, Bibliotheek, Dierenambulance, Kerken etc. Wil jij je ook inzetten voor een ander?

Veens Welzijn is altijd op zoek naar vrijwilligers, jong en ouder. Diversiteit en inclusie vinden wij daarin belangrijk. We willen graag een goede afspiegeling van de sociale kaart van Veenendaal zijn. Interesse in vrijwilligerswerk bij Veens Welzijn? Schrijf je hier in.

Benieuwd welke vrijwilligersvacatures er momenteel zijn? Kijk op de vacaturebank

Je vindt er vacatures bij individuele hulpvragers ‘Helpen in mijn buurt’. En vacatures bij andere vrijwilligersorganisaties Helpen bij een organisatie.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je hierbij ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld omdat je lichamelijke-, psychische- of taalbelemmeringen ervaart, schrijf je dan hier in. Kies bij categorie: sociale hulp -> coaching.

Ik ben op zoek naar

Ik zoek ondersteuning

Ik heb een idee