Hart voor Veenendaal

Ben je vrijwilliger of heb je interesse in vrijwilligerswerk en wil je graag eens met ons sparren? Of heb je een vraag? Wij ondersteunen jou graag.
Wij vinden het belangrijk dat wij goed omgaan met onze vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar in onze organisatie en verdienen goede begeleiding en ondersteuning waar nodig. Daarom zetten we ons ervoor in dat onze organisatie het voor vrijwilligers goed regelt.

Via onderstaande links vind je ons vrijwilligersbeleid en onze klachtenregeling. Ook vind je informatie over de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Veenendaal.

 
  1. Lees hier alles over ons vrijwilligersbeleid (uitgebreide versie). 
  2. Lees hier de korte samenvatting van het vrijwilligersbeleid voor vrijwilligers van Veens Welzijn.
  3. Lees hier hoe we omgaan met ongewenst gedrag en klachten.
 
Ben je als vrijwilliger werkzaam? Dan ben je tijdens het uitoefenen van vrijwilligerswerk automatisch verzekerd via de overkoepelende vangnetverzekering die door de gemeente Veenendaal is afgesloten.
Op deze verzekering kun je een beroep doen als de eigen verzekering niet toereikend is in de dekking. Meer info over de vrijwilligersverzekering VNG - Centraal Beheer.
Wil je gebruikmaken van de overkoepelende vangnetverzekering. Vul dit schadeformulier in en mail het naar Gert Achterberg van de gemeente Veenendaal: gert.achterberg@veenendaal.nl  
Contactgegevens
(zie foto van links naar rechts) 
 
Vrijwilligerscoördinatoren Veens Welzijn 
 
Janneke van der Velde    Mirjam Boering    Esen Sebzeci   
janneke.van dervelde@veens-welzijn.nl   mirjam.boering@veens-welzijn.nl   esen.sebzeci@veens-welzijn.nl;  
06 10623339   06 26 13 06 20   06 31136321  
 

Ik ben op zoek naar

Ik zoek ondersteuning

Ik heb een idee