alt tekst Hart voor Veenendaal

Veens Welzijn is een kleine, maar ambitieuze organisatie. Wij richten ons op de ondersteuning van groepen mensen én op het verbinden en versterken van verenigingen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties die Veenendalers ondersteunen. We streven ernaar innovatief te zijn op het gebied van maatschappelijke projecten en dienstenaanbod. Onze open en transparante organisatie maakt het mogelijk om te verbeteren, te innoveren en te creëren. Als collega bij Veens Welzijn doe je waardevol werk voor anderen en krijg je zelf voldoende groeikansen én ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. Samen zetten we de schouders eronder, zoeken we naar nieuwe wegen en naar verbinding om samen méér voor elkaar te krijgen. Kom jij ons team versterken? We zijn in januari 2021 gestart met 25 collega's en zijn hard aan het groeien. We doen goed werk en hebben hart voor Veenendaal. Dat valt op, onze opdracht wordt elke keer iets uitgebreid. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's!

 • Coördinator +Bus

  Wij zoeken een   

  Coördinator +Bus met beheertaken voor 24 uur per week

  Met de +Bus zorgt Veens Welzijn ervoor dat iedereen zo goed mogelijk mee kan (blijven) doen. De +Bus maakt vervoer in Veenendaal mogelijk voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen. Onze voertuigen worden bestuurd door betrokken vrijwilligers die het heerlijk vinden om te chauffeuren, mensen te helpen én te ontmoeten.  In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de baliemedewerkers, chauffeurs, collega’s en externe opdrachtgevers. In 2023 zijn we gestart met de implementatie van het digitaliseren van de planning en klantgegevens. Van de coördinator wordt verwacht dat de vrijwilligers hierin goed worden meegenomen en ondersteund. Tot slot zal de nieuwe collega ook lichte beheertaken uitvoeren op de betreffende locatie. 

   

  Dit ga jij doen:

  • Je draagt er mede zorg voor dat betreffende vrijwilligers zelfstandig aan de slag kunnen met de beoogde digitalisering. Trainingen worden verzorgd. Jouw taak is vooral ondersteuning op de werkplek, coaching en bijsturing waar nodig.
  • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en draagt er zorg voor dat zij hun werkzaamheden uit kunnen voeren.
  • Je bent het aanspreekpunt voor alle overige bij de +Bus behorende taken. Dit betekent o.a. het maandelijks aanleveren van totalen maar ook de contacten met externe partijen die van onze dienstverlening gebruik maken
  • Je beheert de financiële huishouding van zowel de +Bus als de locatie. Dit komt concreet neer op kasbeheer en het maandelijks aanleveren van overzichten en overdragen van kasgelden aan de financiële administratie.
  • Je verricht lichte beheertaken en bent mede aanspreekpunt voor de bezoekers en huurders van onze locatie.
  • Je stemt je taken en verantwoordelijkheden af met de betreffende wijkcoach en de sociaal beheerder.

   

  Je beschikt over:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende sociale vaardigheden. 
  • Goede digitale vaardigheden: je kunt met Outlook werken en je hebt een basale kennis van Word en Excel. In de software van het planpakket word je ingewerkt.
  • Samenwerkend en coördinerend vermogen: je kunt goed met een team van vrijwilligers werken en mede zorgdragen voor voldoende bemensing door vrijwilligers van zowel onze vervoersmiddelen alsook onze balie.
  • Je bent geduldig en service gericht.
  • Je bent flexibel, oplossingsgericht en kunt goed plannen.

   

  Wij bieden jou:

  Een uitdagende parttime functie in een jonge en dynamische organisatie, die volop in ontwikkeling is. Jouw eigen ontwikkeling vinden wij ook belangrijk: we gaan graag met jou in gesprek over opleidings- en trainingsmogelijkheden. De functie is voor 24 uur per week en gewaardeerd in schaal 6 van de Cao Sociaal Werk.  Je werkdagen zijn in overleg. De functie is zeer geschikt voor parttimers die hun uren over de gehele werkweek willen verdelen. Deze functie wordt aangeboden voor de periode tot en met 31 december 2023 met optie tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.428 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Verder zijn er uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (o.a. bestaande uit 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering) en een Individueel Loopbaan Budget.


  Vragen?

  Neem t/m met 27-4 contact op met sociaal beheerder Rutger van Zanten, M 06 10192697 of E rutger.vanzanten@veens-welzijn.nl. Van 1 t/m 4 mei kan je contact opnemen met wijkcoach Frédérique van Wijk, M 06–83 22 36 70 of E frederique.vanwijk@veens-welzijn.nl.. Zij kunnen je meer vertellen over de inhoud van de functie en jouw vragen beantwoorden. 


  Word jij onze collega?

  Heb jij, net als wij, hart voor het welzijn van mensen? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv vóór 8 mei a.s. naar vacatures@veens-welzijn.nl. Het eerste gesprek vindt plaats op maandagmorgen 15 mei. De tweede ronde staat gepland op dinsdagmiddag 16 mei.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer

Ik ben op zoek naar

Ik zoek ondersteuning

Ik heb een idee